Sevgili Kitaptarih.com okurları, tarih meraklısı kitap kurtları… Yazdığınız yazıları sitemizde yayınlamak mümkün! Artık siz de kolay bir şekilde yazar olabilirsiniz. Tıklayın!

Kitaptarih.com kurulduğu günden itibaren adım adım büyüyerek bugünlere geldi. Bugüne kadar okurlarımıza yönelik birçok faaliyette bulunduk. Bunlardan en önemlisi gerçekleştirmiş olduğumuz kitap çekilişleriydi. Şimdi ise yeni bir faaliyet ile karşınızdayız.

Kitaptarih.com olarak, sevgili okurlarımızın yazdıkları yazılarının sitemizde yayınlanmasını sağlıyoruz. Aşağıdan detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

Yapmanız gereken;

Okumuş olduğunuz kitaplara dair KİTAP İNCELEME veya KİTAP TANITIM yazılarınızı,

  • Ad:(*)
  • Soyad:(*)
  • Telefon Numarası:(*)
  • Doğum tarihi:(*)
  • varsa Sosyal Medya hesabınızın () kullanıcı adı:

bilgileriniz ve kendinizi tanıttığınız bir paragraf ile birlikte kitaptarihcom@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Editörlerimiz yazılarınızı değerlendirdikten sonra yazılarınız sitemizde yayınlanacaktır. Örnek kitap inceleme yazılarına aşağıdan bakabilirsiniz. NOT: Kitap inceleme veya kitap tanıtım haricindeki yazılarınız geçersizdir.


* Girilmesi zorunlu alan.

Yazılarınızda, eğer sosyal medya hesabınız varsa, sosyal medya hesaplarınızın bağlantısına yer verilecektir.

ESKİ MEZOPOTAMYA TARİHİ-KEMALETTİN KÖROĞLU

Kemalettin Köroğlu’nun kaleme aldığı “Başlangıcından Perslere kadar Eski Mezopotamya Tarihi” adlı eserin incelemesiyle karşınızdayız.

TÜRK KÜLTÜRÜNDE SİLAH-ERKAN GÖKSU

Doç. Dr. Erkan Göksu’nun önemli eseri “Türk Kültüründe Silah”ı  inceliyoruz. Türkler, göçebe yaşam tarzının bir gereği olarak sürekli bir mücadele ve savaş ihtimaliyle karşı karşıya…

 

Kategori:

Henüz yorum yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.